Thursday, 1 June 2017

Surveying The Scene

We had a play about on the board with the Oberon Wood scene on it the other day to try and mark the positions where the most recently built houses need to be fitted.

The difficulty is that everything depends upon the house we haven't got - which is the big gap at the top right of the picture.

Now that I have finished designing it I was able to cut out a blank piece of styrene to the length of the house so we could get more of an idea where the others will fit in relation to it.

In fact one of them will have to be attached to it, which means nothing can be finalised until it is finished.

It also appears that I have lost the battle over the row of houses nearest the viewing public - Himself is adamant we need them.


No comments:

Post a Comment